Ik slaag er niet in mijn HomeKit-verbindingscode te vinden

De HomeKit-verbindingscode is op de gebruiksaanwijzing en op de achterkant van het product geplakt. Als die er niet meer op zit, kunt u hem vinden in de "Somfy Protect"-app. Uw apparatuur moet worden geïnstalleerd en verbonden op het Wi-Fi-netwerk van uw home gateway om de HomeKit-verbindingscode op te halen. Ga naar het menu “Instellingen” daarna naar “Apple HomeKit”, druk dan op het product uit de lijst op dat scherm en de HomeKit-verbindingscode verschijnt.

U kunt hem downloaden, hij wordt dan geregistreerd in uw fotogalerij. U kunt ten slotte de HomeKit-verbindingscode printen of weergeven op een ander scherm om uw camera met HomeKit te installeren.