Wat hebt u nodig om uw apparatuur met HomeKit te gebruiken?

Voordat u uw Somfy Protect met Apple HomeKit kunt gebruiken, controleert u de volgende vereisten:

• HomeKit is alleen compatibel met de producten van Apple (iPhone, iPad, iPod, Home Pod, Apple TV, Apple Watch). Uw Apple-producten moeten geüpdatet zijn. Android- of Windows-apparaten worden niet ondersteund.
  • Een geldige iCloud-account: de gebruikers moeten iCloud Keychain activeren.
  • Uw apparatuur moet compatibel zijn met HomeKit. Het logo “Works With Apple HomeKit” moet op de verpakking staan. Op dit moment is alleen de Somfy Indoor Camera compatibel met HomeKit. De Somfy Security Camera is niet compatibel.
  • U moet ook de QR-Code hebben om uw apparatuur met HomeKit te verbinden. Deze staat op het product, op de gebruiksaanwijzing en in de "Somfy Protect"-app.

Opmerking: Als u op afstand toegang wilt hebben tot uw apparaten in de "Huis"-app, hebt u een Apple TV of een HomePod nodig.