Hoe werkt de service permanente videoregistratie?

De CVR is een videoregistratieservice voor uw Myfox Security Camera. In uw "Myfox Security"-app kunt u snel en eenvoudig naar de videohistorie van uw camera gaan, waar u ook bent.

Met de CVR kunt u 1 hele dag of 7 hele dagen opnemen, afhankelijk van de optie die u gekozen hebt in de beschikbare aanbiedingen. Dat betekent dat u op elk moment precies alles kunt zien wat er gebeurd is in de voorafgaande 24 uur of de voorafgaande hele 7 dagen.

Om een evenement snel terug te vinden is deze snel toegankelijk dankzij de timeline die onder het scherm wordt weergegeven. De soorten evenementen worden onderscheiden door kleuren en iconen.

• Paars: Beweging geconstateerd door de camera.
  • Oranje: Camera staat op privacy-modus
  • Blauw: Detectie van de IntelliTAG (in het geval uw camera verbonden is met Myfox Home Alarm).

Elk evenement is ook beschikbaar in de galerij, zodat u dit gemakkelijk kunt downloaden op uw smartphone.

De service permanente videoregistratie is beschikbaar in de volgende aanbiedingen:

• USA - Continuous Video Recording, 24/7 Pro-Monitoring & Continuous Video Recording"
  • Europa -Silver

Hoe u zich inschrijft voor een aanbieding