Plaatsing en installatie van de bewegingsdetector

De Link moet worden geïnstalleerd voordat een bewegingsdetector kan worden toegevoegd. Deze kan allen worden geïnstalleerd vanaf de mobiele applicatie Myfox Security.

Plaatsingsadviezen

Op een meubel of op een muur

De bewegingsdetector Myfox kan op een meubel, op een rek worden geplaatst of aan een muur worden bevestigd (midden op de muur of in een hoek) met behulp van de meegeleverde support en hechtmiddel.

Detectiehoek

Plaats de bewegingsdetector om alle te beveiligen openingen af te dekken: plaats hem dwars op de doorgangsroute.

Plaatsen die moeten worden vermeden

De bewegingsdetector is bestemd voor gebruik binnenshuis:

•   Niet vlak bij een warmtebron plaatsen
  •   niet blootstellen aan direct zonlicht of een andere lichtbron (lamp…)
  •   niet blootstellen aan water of tocht
  •   vermijd obstakels, het detectieveld moet vrij zijn

Installatieprocedure vanaf de app

1. Vanaf het menu "Instellingen", daarna "Mijn apparatuur", selecteert u "Een apparaat toevoegen" ; en bewegingsdetector

2. Open het deksel, verwijder het lipje van de batterijen (of haal de batterijen eruit en doe ze er weer in als het lipje vooraf is verwijderd)

3. Draai de detector om, zet hem daarna weer recht, de sirene bevestigt deze handeling door een geluidsbericht, de detector is verbonden

4. U hoeft nu de detector alleen nog een naam te geven op basis van de locatie in uw huis

Functioneringstest

Alvorens de installatie te voltooien, kunt u een functioneringstest uitvoeren. Deze test kan ook later worden uitgevoerd.

1. Draai de bewegingsdetector weer om, plaats hem daarna op de definitieve plaats

2. Verplaats u tot voor de bewegingsdetector totdat u wordt gedetecteerd, hetgeen wordt gekenmerkt door een geluidsbericht van de sirene

3. De installatie in nu voltooid, u kunt de detector op elk gewenst moment opnieuw testen

Verbonden vraag

• Waarom ik mijn bewegingsdetector niet met mijn Link kan verbinden?