Verbinding van de badge

De badge wordt als laatste verbonden met de Link tijdens de initiële installatiefase. Hij wordt alleen vanaf de mobiele Myfox Security-app geïnstalleerd.

Verbindingsprocedure vanaf de app

Volg de volgende stappen om de badge met uw Link te verbinden:

1. Open de badge en verwijder daarna de beschermende sticker van de batterij

2. Sluit daarna de badge weer

3. Druk op de knop "deactiveren" (open hangslot), de verbinding wordt bevestigd met een "ding" van de sirene