Somfy Security Camera

De Somfy Security Camera is de enige camera die uw huis EN uw privacy beschermt dankzij de automatische afsluiter.

Beschrijving van de camera

De kenmerken van de Somfy Security Camera zijn de volgende:

•   HD videosensor 3 megapixels
  •   groothoeklens 130° met vast brandpunt (60 cm tot oneindig)
  •   HD videostroom 720p met 30 beelden/seconde met zoom x4
  •   nachtvisie tot 5 meter, dankzij infrarood led en mechanisch infrarood filter
  •   bidirectionele audiofunctie om personen ter plaatse te horen en met hen te spreken
  •   automatische afsluiter waarmee de camera kan worden geactiveerd / gedeactiveerd om uw privacy te beschermen
  •   accu, autonomie bij stroomonderbreking: 1 uur
  •   intern noodgeheugen
  •   maten: 43x90 mm
  •   gewicht: 450g
  •   bedrijfstemperatuur: 0-45°C

De camera is voorzien van een veelkleurige weergave-led die de lopende status aangeeft.

Een micro-resetknop bevindt zich aan de achterkant (de met de camera meegeleverde pin moet worden gebruikt).

Verbonden vraag

Enregistrer