Hoe gebruik ik Works with Nest?

Zodra u Works with Nest hebt geïnstalleerd, kunt u uw Somfy Protect verbeteren

Beveiligingssysteem met 4 opties:

• Stel Nest Thermostat in op Weg-modus als het alarm is geactiveerd.
  • Stel Nest Thermostat in op Thuis-modus als het alarm is gedeactiveerd.
  • Zet de Somfy Protect sirene aan als Nest Protect in waarschuwingsmodus staat.
  • Geef de laatste 10 dagen Protect-historie weer in de activiteiteninvoer

Om deze te activeren, drukt u op de knoppen rechts, zoals hieronder. Om deze te deactiveren, drukt u op de knoppen links.

U kunt ook de laatste 10 dagen Nest Protect-historie weergeven in de activiteiteninvoer.

Klik op 'Recente activiteit' onderaan uw bedieningspaneel.