Hoe stel ik Works with Nest in?

Met Somfy Protect kunt u nu uw Nest-systeem aansluiten door Works with Nest te activeren.

Om uw Somfy Protect beveiligingssysteem aan  te sluiten op uw Nest-systeem, opent u eerst de Somfy Protect beveiligings-app en gaat u naar het menu 'Instellingen.

Daarna:

1. Selecteer Works with Nest onderaan het scherm.

2. Klik op 'Activeer Works with Nest'

3. Kom meer te weten over wat Works with Nest te bieden heeft en klik op 'Doorgaan' aan het eind van het scherm.

4. Schrijf in of log in met uw Nest logingegevens.

5. Selecteer de Somfy Protect beveiligingsinstallatie die u wilt aansluiten op uw Nest-systeem.

6. Bevestig uw keuze en u bent klaar!