Hoe kan ik mijn privacy beschermen met Somfy Security Camera?

De Somfy Security Camera is de enige camera die uw huis en uw privacy beschermt dankzij de automatische afsluiter.

Er bestaan 2 oplossingen om u te ontdoen van de storende indruk dat u in de gaten wordt gehouden:

• U kunt de afsluiter van de camera sluiten met de "Somfy Protect"-app door op het pictogram hieronder te drukken;
  • Of, als u het Somfy Home Alarm-systeem hebt, kunt u de Security Camera zo instellen dat de afsluiter automatisch sluit als u thuiskomt van uw werk bijvoorbeeld. U hoeft alleen maar naar het menu "Instellingen” te gaan, en daarna naar "Kalender" op de "Somfy Protect"-app.