Hoe kan ik mijn privacy beschermen met Myfox Security Camera?

De Myfox Security Camera is de enige camera die uw huis en uw privacy beschermt dankzij de automatische afsluiter.

Er bestaan 2 oplossingen om u te ontdoen van de storende indruk dat u in de gaten wordt gehouden:

• U kunt de afsluiter van de camera sluiten met de "Myfox Security"-app door op het pictogram hieronder te drukken;
  • Of, als u het Myfox Home Alarm-systeem hebt, kunt u de Security Camera zo instellen dat de afsluiter automatisch sluit als u thuiskomt van uw werk bijvoorbeeld. U hoeft alleen maar naar het menu "Instellingen” te gaan, en daarna naar "Kalender" op de "Myfox Security"-app.