Welke mobiele Somfy Protect apps zijn beschikbaar?

De producten Home Alarm, Security Camera, Somfy One/One+ kunnen worden bediend via de Somfy Protect app voor smartphones met Android en iOS.

 

Android 5.0 en hoger iOS 10 en hoger
  • Home Alarm, Somfy Camera, Somfy One/One+ zijn niet compatibel met Windows Phone en Blackberry.
  • Er bestaat momenteel nog geen Somfy Protect app voor tablets.

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Hebt u geen antwoord op uw vraag gevonden? Stuur ons uw uw verzoek door een ticket te openen. Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Een ticket openen Mijn tickets