Wat heb ik minimaal nodig om mijn Somfy Protect-systeem te installeren en te gebruiken?

De technische voorvereisten voor het installeren en het gebruik van Somfy Protect-producten zijn de volgende:
- een smartphone met iOS7 (of hoger) of Android 4.0 (of hoger);
- een geldig e-mailadres;
- een hogesnelheidsinternetverbinding met wifi-netwerk (voor elke geïnstalleerde camera is een gemiddelde uploadsnelheid van 250 kb/s en een pieksnelheid van 500 kb/s vereist om de HD-kwaliteit ten volle te kunnen benutten);
- een stopcontact voor de centrale of de Link en een stopcontact voor elke camera.

Alle internetproviders zijn compatibel met onze systemen.