Welke poorten moeten open zijn op mijn internetmodem?

De communicatie met het Myfox-systeem van buitenaf (centrale <> Myfox-servers, mobiele apps) gebeurt volledig transparant. U hoeft niets te doen op uw internetmodem.

Voor netwerkspecialisten

Als u een specifieke router met persoonlijke beveiligingsregels geïnstalleerd heeft, in plaats van of parallel aan uw ADSL-modem, dan kan het zijn dat u poorten moet openen; dit vereist de nodige kennis van zaken en is voor elk model router anders:

• RTSP: 554
  • RTMP: 1935
  • FTP: 21

Toegang vanaf een bedrijfsnetwerk

Voor wat betreft toegang vanaf een bedrijfsnetwerk, mag de TCP-poort 8888 niet geblokkeerd zijn door het bedrijfsnetwerk.