Ik kan de installatiesoftware niet downloaden.

Als u foutmeldingen krijgt ('fout 404' enz.) bij het downloaden van de installatiesoftware voor de Panasonic-camera's, controleer dan de volgende punten:

• Welk besturingssysteem gebruikt u? Als het te oud is, dan is het downloaden niet mogelijk.
  • Welke browser gebruikt u? Als het downloaden mislukt is met Internet Explorer, probeer dan met Chrome, Firefox of Safari.
  • Op verzoek kunnen wij u het bestand (voor pc / Mac) ook toesturen via e-mail.