Wat gebeurt er als de stroom uitvalt?

In geval van stroomonderbreking wordt de eerste ontvanger van de sms'en, spraakwaarschuwingen en e-mails binnen 10 minuten op de hoogte gebracht (overeenkomstig de configuratie van de alarmmeldingen). Op het moment dat de voeding wegvalt, neemt de geïntegreerde oplaadbare lithiumbatterij in de centrale meteen over en blijft de communicatie tussen de verschillende elementen (TAG-sensoren, afstandsbediening, sirene met repeater, rookmelder enz.) gedurende 3 uur en 40 minuten werken, zodat de beveiliging van uw woning gewaarborgd blijft. Zodra de stroom terug is, wordt u meteen op de hoogte gebracht via een bericht (e-mail / sms / spraak).