Hoe configureer ik de TAG-sensor?

De TAG-sensor is een gepatenteerde anti-inbraaksensor. De sensor detecteert niet alleen het met geweld openen van een toegang, maar ook de schokken en trillingen bij inbraakpogingen (detectie nog voor er ingebroken is). De sensor laat dus de sirene afgaan nog voor de inbreker klaar is met het forceren van de toegang.

Scherm met de instellingen:

Algemene instellingen

• Naam van het apparaat: Geef het apparaat een naam om het gemakkelijker te herkennen.
  • Bewegingsgevoeligheid: Door de bewegingsgevoeligheid in te stellen kunt u de werking van de sensor afstemmen op het type beveiligde toegang. Hoe hoger de waarde (maximaal 9), hoe gevoeliger de sensor.

Persoonlijke instellingen

• Waarschuwen bij detectie: Selecteer of dit apparaat bij detectie een alarmmelding verstuurt en/of de sirenes laat afgaan; doe dit voor elk van de drie modi (uitgeschakeld, gedeeltelijk ingeschakeld, volledig ingeschakeld).
  • Geluidssignaal: De pieptonen voorafgaand aan de sirene doen dienst als alarmaankondiging, zodat u de tijd heeft (12 sec., 30 sec. of 60 sec.) om het systeem uit te schakelen, bijvoorbeeld door een code in te toetsen op het bedieningspaneel.
  • Alarmmelding verzenden na X seconden: Kies de tijd die u tot uw beschikking wilt hebben om de beveiliging uit te schakelen alvorens u een alarmmelding krijgt.
  • Verzendmodus: Stel het gewenste type alarmmelding in (e-mail, sms, spraakwaarschuwing). Deze wordt verstuurd naar de ontvangers die opgegeven zijn in het gedeelte 'Mijn alarmmeldingen'.