Beschrijving van het Myfox.me-dashboard

Als u inlogt op uw systeem vanaf een pc of een Mac en via een webbrowser (Firefox, Chrome, Safari...), dan komt u na de identificatie direct bij het dashboard terecht.

Dashboard:

Het dashboard bestaat uit drie gedeelten:

• De bovenste balk: Daar vindt u de status van uw systeem (klik op het grafiekje om de diagnostiek weer te geven) en uw account en u kunt er uitloggen.
  • Het verticale menu links: Hier kunt u navigeren naar de verschillende pagina's van het interface.
  • Het middengedeelte: Hier heeft u toegang tot de bediening van uw systeem, zoals inschakelen / uitschakelen, de camerabeelden, het opstarten van scenario's, het activeren van apparaten en het raadplegen van de geschiedenis.

Mijn systeem
Hier kunt u uw systeem aanmaken en beheren:

• Apparaten toevoegen / verwijderen
  • Instellen van de apparaten
  • De gegevens van de compatibele apparaten raadplegen

Mijn scenario's
Bij de scenario's vindt u twee hoofdfuncties:

• Het aanmaken van accessoiregroepen, die dan gebruikt worden in de scenario's
  • Het aanmaken van 4 soorten scenario's: Op verzoek, Periodiek, Bij een gebeurtenis, Aanwezigheidssimulatie

Mijn alarmmeldingen
Hier vindt u alle types alarmmeldingen, de manier waarop ze doorgegeven zijn (per e-mail, sms of spraakwaarschuwing) en aan welke gebruikers van het systeem ze verstuurd zijn.

Mijn diensten
U kunt gebruik maken van tal van diensten die bij uw systeem inbegrepen zijn, zonder bijkomende kosten of abonnementen.
Ook kunt u hier extra functies aan uw systeem toevoegen door nieuwe diensten aan te schaffen, op maat of in de vorm van een jaarabonnement.

Mijn apps
De Myfox-systemen kunnen bediend worden via verschillende mobiele apps die gratis te downloaden zijn. Hier vindt u de links om deze direct te downloaden.

Mijn account
Uw account bekijken en bijwerken (de gegevens).

Miijn locaties
Weergave van en schakelen tussen de verschillende locaties indien u er meerdere heeft.

Hulp
Toegang tot de klantenservice; beschrijving van de laatste updates.