Hoe kan ik de diensten beheren ?

Overzicht

1 - Hoe kan ik me inschrijven voor een aanbieding?

2 - Hoe kan ik mijn inschrijving voor een aanbieding annuleren?

3 - Hoe kan ik mijn inschrijving voor een aanbieding reactiveren?

4 - Hoe moet ik mijn factuur lezen na een servicewijziging gedurende deze maand?

U kunt services toevoegen aan uw Somfy Protect-systeem met behulp van uw mobiele Somfy Protect-app door naar het menu te gaan en daarna "Mijn diensten" te selecteren.

De pagina “Mijn diensten” bestaat uit drie onderdelen:

• Aanbieding - toont de lopende aanbieding (Basic, gratis standaardaanbieding)
  • Diensten - de diensten die verbonden zijn aan mijn aanbieding
  • Betalingen - naar de facturen

1 - Hoe kan ik me inschrijven voor een aanbieding?

Zich inschrijven voor een betaalde aanbieding:

1 / druk op de lopende aanbieding

2 / het eerste scherm vertelt hoe de 24-uurs service werkt, druk op de oranje knop "Inschrijven" onderaan

3 /  u hebt hier de keuze uit verschillende beschikbare aanbiedingen, u kunt van de ene naar de andere gaan en ze van rechts naar links laten verschuiven (de lopende aanbieding staat onderaan het scherm aangegeven)

4 / zodra de aanbieding is geselecteerd worden de informatie en de bijbehorende services zichtbaar. Als deze aanbieding de service permanente videoregistratie omvat, kunt u dit kiezen als dit geldt voor 1 of 7 dagen evenals de bijbehorende camera's (het totale tarief wordt gewijzigd afhankelijk van uw keuzes)

5 / druk op de oranje knop “Betalen” onderaan om naar betalen te gaan

6 / het volgende scherm vat de totale prijs van het maandabonnement samen waarvoor het bedrag van uw rekening zal worden afgeschreven; u moet hier ook uw persoonlijke gegevens en betalingsgegevens invullen

7 / dit laatste scherm bevestigt dat uw abonnement van de pas gekozen aanbieding van start is gegaan

Terug naar boven

2 - Hoe kan ik mijn inschrijving voor een aanbieding annuleren?

U kunt een lopende inschrijving annuleren door terug te keren naar de aanbieding “Basic” (gratis niet bindende aanbieding):

1 / druk op de lopende aanbieding

2 / toon de aanbieding “Basic” en druk daarna op de knop “Selecteren” onderaan

3 / een bevestigingsscherm vraagt u of u wilt doorgaan met het annuleren van de aanbieding (knop “Doorgaan”) of wilt teruggaan (knop “Annuleren”)

4 / het laatste scherm bevestigt dat de inschrijving geannuleerd is

5 / als u eenmaal bent teruggekeerd naar instellingen, kunt u in het gedeelte “Aanbieding” zien dat de lopende aanbieding geannuleerd is (uitroepteken rechts) en op de aangegeven datum stopt

Terug naar boven

3 - Hoe kan ik mijn inschrijving voor een aanbieding reactiveren?

Controleer of een annulering wordt uitgevoerd, alvorens een geannuleerde inschrijving te reactiveren. U kunt dit controleren in het gedeelte “Aanbieding”: uitroepteken rechts en einddatum product weergegeven.

Om de aanbieding te reactiveren, gaat u als volgt te werk:

1 / druk op het product dat wordt geannuleerd

2 / Druk daarna op de knop “Beëindigen annuleren” onderaan

3 / een bevestigingsscherm vraagt u of u wilt doorgaan met het reactiveren van de aanbieding (knop “Doorgaan”) of wilt teruggaan (knop “Annuleren”)

4 / het laatste scherm bevestigt dat de inschrijving gereactiveerd is

5 / als u eenmaal bent teruggekeerd naar instellingen, kunt u in het gedeelte “Aanbieding” zien dat de lopende aanbieding gereactiveerd is: de datum van de volgende factuur wordt weergegeven, het uitroepteken is verdwenen

Terug naar boven

4 - Hoe moet ik mijn factuur lezen na een servicewijziging gedurende deze maand?

Voor Somfy Protect-services wordt geen overeenkomst afgesloten en ze zijn niet bindend. Op elk moment kunt u zich abonneren en uw abonnement opzeggen, het minimumabonnement duurt 1 maand.

U kunt ook halverwege van abonnement veranderen en van een betaald abonnement overgaan naar een goedkoper of duurder abonnement.

In dit geval berekenen we een prorata bedrag op uw factuur volgens het volgende schema:

• Het niet gebruikte gedeelte van het vorige abonnement wordt teruggestort en u wordt een prorata aandeel van het komende nieuwe abonnement in rekening gebracht.
  • Volgens het voorbeeld hierboven zal het bedrag van de factuur van de maand mei ergens tussen € 4,99 en € 9,99 liggen, afhankelijk van de dag waarop u uw abonnement hebt gewijzigd.

Terug naar boven