Wat zijn de verschillende groepen gebruikers?

Bij het aanmaken van een gebruiker in uw 'Somfy Protect'-app moet deze ondergebracht worden in een van de volgende groepen: Eigenaren, Kinderen of Gasten.

- Eigenaren hebben volledige toegang tot de installatie. Zij ontvangen alarmmeldingen via pushberichten, e-mail en sms.
- Kinderen hebben beperkte toegang. Zij kunnen enkel het alarm inschakelen en uitschakelen. Zij ontvangen geen alarmmeldingen.
- Gasten hebben beperkte toegang. Zij kunnen enkel het alarm inschakelen en uitschakelen. Zij kunnen desgewenst ook alarmmeldingen ontvangen.