Waarom sluit mijn Somfy One/One+ wanneer ik het alarm of de aanwezigheidsdetectie deactiveer?

Met de functie Privacy kan de afsluiter automatisch worden gesloten als het alarm is gedeactiveerd of als de aanwezigheidsdetectie is gedeactiveerd. U kunt het volgende artikel raadplegen: Hoe kan ik mijn privacy beschermen met mijn Somfy One/One+?

U kunt deze instelling wijzigen door naar het menu "Instellingen" en daarna "Privacy" te gaan . Het scherm verschilt afhankelijk van uw installatie: met of zonder accessoires.

Opmerking: als de afsluiter is gesloten, let er dan op dat de directe videostroom niet meer toegankelijk is en als u zich hebt ingeschreven voor een aanbieding permanente video-opname, wordt deze periode gesymboliseerd door het logo “Privacy” in uw videohistorie.