Wat betekenen de kleuren van de led van de Somfy One/One+?

Het controlelampje aan de voorkant van de Somfy One of de Somfy One+ geeft de toestand waarin deze zich bevindt:

Continu blauw niet geïnstalleerd, wordt gestart (boot)

Knippert blauw

niet geconfigureerd, wacht op installatie: volg de installatieprocedure

Continu wit

verbonden en in gebruik

Knippert wit

wordt verbonden met uw WiFi-netwerk of met de Somfy Protect-servers

Knippert groen iemand van uw groep raadpleegt de videostroom rechtstreeks
Knippert paars wordt geüpdatet
Continu rood er is een fout opgetreden
installeer One/One+ opnieuw
Knippert rood losgekoppeld en zonder netvoeding (alleen One+)