Myfox wordt Somfy Protect, een merk van de Somfy groep

Myfox wordt onderdeel van de Somfy groep : Myfox wordt Somfy Protect, een merk van de Somfy groep.

1. Ik ben een bestaande klant van Myfox (bedankt :) ) en mijn app is automatisch geüpdatet: wat verandert er voor mij en wat moet ik doen?

• Mijn account blijft ongewijzigd: hetzelfde wachtwoord
  • Mijn apparatuur blijft werken
  • Mijn instellingen en parameters blijven behouden
  • Alleen het uiterlijk van de app is gewijzigd: de icoon van de app en de kleuren van de menu's en de illustraties krijgen het Somfy-kenmerk.
  • Een nieuwe apparatuur is verkrijgbaar vanaf de lijst te installeren apparaten: de Somfy One. Deze is compatibel met het hele Myfox Security-assortiment.
  • Vanaf nu zullen pushberichten, sms en mails die ik ontvang Somfy-alarmen zijn. Verder verandert er niets!

2. Ik ben een nieuwe Myfox-klant, wat moet ik doen?

• Ik heb een product van Myfox gekocht
  • Ik heb de Myfox Security-app gedownload en er verschijnt bij het openen van de app een melding waarin ik wordt gevraagd de Somfy Protect-app te downloaden.
  • Ik download de Somfy Protect-app vanaf de App Store of Google Play. Deze app vervangt de Myfox Security-app. Alle Myfox-apparaten die onlangs zijn aangeschaft en de toekomstige Somfy Protect-producten kunnen worden geïnstalleerd en geparametreerd vanaf deze app.
  • Als ik geen account heb, maak ik mijn eigen account vanaf de Somfy Protect-app.
  • Als ik een Myfox-account heb, voer ik mijn Myfox logingegevens in om verbinding te maken. Opnieuw een account aanmaken is niet nodig.
  • Ik installeer mijn apparaten vanaf de Somfy Protect-app.
  • Als ik de Myfox Security-app heb gedownload, kan ik hem deïnstalleren.

Opmerking: de Myfox Security-app blijft bestaan, maar wordt niet langer geüpdatet en u krijgt geen nieuwe producten meer. Daarom verzoeken wij u deze te deïnstalleren en de Somfy Protect-app te gebruiken

3. Ik heb Myfox-apparatuur gekocht, is deze compatibel met Somfy Protect?

Ja. U kunt deze toevoegen vanaf de app: Menu > Instellingen > Mijn apparatuur > Een apparaat toevoegen.

4. Ik heb Somfy Protect-apparaten gekocht, zijn deze compatibel met mijn oude Myfox-apparatuur?

Ja. Deze zijn compatibel met uw oude apparatuur en verbeteren uw systeem.

U kunt ze toevoegen vanaf de app: Menu > Instellingen > Mijn apparatuur > Een apparaat toevoegen.

5. Ik heb Somfy-apparatuur, is deze compatibel met Somfy Protect?

Nee, voorlopig is integratie niet beschikbaar. Integratie via de Tahoma-box is echter gepland.

6. Ik heb een Somfy One gekocht, kan ik deze installeren vanaf de Somfy Protect-app?

Ja. U kunt hem toevoegen vanaf de app: Menu > Instellingen > Mijn apparatuur > Een apparaat toevoegen.

7. Ik heb de Somfy Protect-app gedownload, ik heb de Myfox Security-app gedownload en ik ben verbonden met de twee apps:

U kunt de Myfox Security-app deïnstalleren. Als u de twee apps behoudt, ontvangt u twee meldingen bij een gebeurtenis, één van Myfox Security en één van Somfy Protect.

De Myfox Security-app blijft bestaan, maar wordt niet langer geüpdatet en u ontvangt geen nieuwe producten meer.

8. Vallen mijn producten onder de Somfy Protect-garantie?

Ja, te rekenen vanaf de aankoopdatum van uw product. De garantie wordt niet verlengd.